Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Woensdag 2 januari 2019 praktijk gesloten


Op woensdag 2 januari is de praktijk gesloten. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met huisartsenpraktijk Kortmann tel: 071-5801614. Apotheek LIndehof zal wel aanwezig zijn deze dag echter alleen van 17:00u tot 17:30u.
Lees verder »

Geen bloedafname 27-12-18 t/m 2-1-19


Vanaf donderdag 27 t/m donderdag 3 jan. 2019 is er geen bloedafname mogelijk in de praktijk. U kunt deze dagen met uw formulier naar het Alrijne ziekenhuis om u daar te laten prikken. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 bent u weer van harte welkom tussen 8:00 en 10:00u.
Lees verder »

LSP nieuwe mogelijkheid om aan te melden


Uw praktijk is aangesloten op het LSP. LSP staat voor Landelijk Schakelpunt. Door toestemming te geven aan LSP kunnen uw huisarts en apotheek uw medische gegevens (voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën) delen met andere zorgverleners.
Lees verder »

Huisarts in opleiding in de praktijk


Sinds 2015 is onze praktijk een opleidingspraktijk voor huisartsen.

Per 4 september 2018 werkt dr L. Berendse als huisarts in opleiding in onze praktijk. Zij is afgestudeerd arts en is nu in opleiding tot huisarts. Deze opleiding duurt ...
Lees verder »

Herhaalrecepten


Vanaf heden kunt u helaas geen recepten meer herhalen vanaf de herhaalmodule op de website wegens de nieuwe privacy wetgeving.

U kunt uw recepten herhalen door onze receptenlijn in te spreken.


Lees verder »

Recall Valsartan


Door een aantal fabrikanten is in overleg met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en het College ter Beoordeling van de Geneesmiddelen (CBG) besloten op korte termijn over te gaan tot een recall van producten met valsartan. Het gaat om een terugroep-actie op apotheekniveau in heel Europa.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten