Afspraak maken

U kunt voor een afspraak op werkdagen de prakijk bellen, bij voorkeur voor 11.00. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Wegens toename van drukte is besloten om het middag inloopspreekuur bij de assistentes m.i.v. oktober 2018 te laten vervallen.

Wanneer u een injectie nodig had, kon u tot op heden zonder afspraak bij de assistente terecht van 8:00-10:00 en van 14:00-16:00. Gebleken is dat wij niet meer de tijd en aandacht kunnen geven die we zouden willen. Voor het krijgen van injecties (en voor bloedafname) kunt u wel nog steeds in de ochtend van 8:00-10:00 terecht op het inloopspreekuur. 

Wanneer u in de middag een injectie wilt krijgen dan kan dit tijdens het assistente spreekuur (13:45u-16:00u) en alleen op afspraak. Ook voor alle andere verrichtingen (zoals bijv. bloeddrukmeting en oor uitspuiten) dient u een afspraak te maken. Zie menu assistenten (-spreekuur)